Το πράσινο τσάι της εταιρείας Καγιά είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες οι οποίες συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου.
Έχει λιγότερη καφεΐνη από ένα μαύρο τσάι και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis.
Θα πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, μακριά από το φως και άλλα είδη με έντονη μυρωδιά.
Στη διαδικασία παρασκευής προσέξετε την θερμοκρασία του νερού, καθώς το βραστό νερό είναι κακό για τις κατεχίνες (πολύτιμα συστατικά του τσαγιού).
Η ιδανική θερμοκρασία νερού είναι ως 80 βαθμούς.
Στη συνέχεια, ρίξτε το νερό στο τσάι και αφήστε το ως και 3΄ πριν το πιείτε.
ΚΑΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ 120g ΣΕ ΒΑΖΟ
Κωδικός: 660002 Barcode: 5201346404810Συσκευασία: 6 τεμ.
Βάρος | 0,1200000 kg |
---|