Αρχική » Προϊόντα » ΥΓΙΕΙΝΗ & ΟΜΟΡΦΙΑ » ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ » Κρέμες Προσώπου » BIOTEN NUTRI CALCIUM Oρός Eνδυνάµωσης & Σύσφιξης 30ml

BIOTEN NUTRI CALCIUM Oρός Eνδυνάµωσης & Σύσφιξης 30ml

Κωδικός: 341111 Barcode: 5201314150756
Συσκευασία: 6 τεμ.

Ο bioten NUTRI CALCIUM ορός ενδυνάµωσης & σύσφιξης µε 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι ειδικά σχεδιασµένος για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εµµηνόπαυση και στη µετά εµµηνόπαυση, βοηθώντας στη µείωση των σηµαδιών της ορµονικής γήρανσης***. Το ασβέστιο ενισχύει τη λειτουργία του επιδερµικού φραγµού ενώ το ενεργό συστατικό που περιέχεται, βοηθά το δέρµα να είναι πιο λαµπερό. Το FemiGen+, ένα εκχύλισµα φυσικής προέλευσης, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρµατος, απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες και επαναπροσδιορίζει το περίγραµµα του προσώπου. ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟ?Ε?ΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Το περίγραµµα του προσώπου φαίνεται ορατά επαναπροσδιορισµένο, 88% των γυναικών συµφωνούν*. Η ελαστικότητα του δέρµατος βελτιώνεται, 100%**. Το βάθος των ρυτίδων µειώνεται, 89%**. Η ξηρότητα µειώνεται, 90%**.
*Αυτό-αξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερµατολόγου, 25 γυναίκες ηλικίας 50-65 ετών.
**Κλινικός εργαστηριακός έλεγχος υπό την επίβλεψη δερµατολόγου, 9 γυναίκες ηλικίας 50-65 ετών.
***Αποτελέσµατα in-vitro αποδεδειγµένα για το δραστικό συστατικό. Χρήση: Εφαρµόστε απαλά κάθε βράδυ 3-4 σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο, λαιµό και ντεκολτέ µε κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των µατιών. Για βέλτιστη αποτελεσµατικότητα εφαρµόστε τον πριν την κρέµα προσώπου νυκτός.

Βάρος 0,1150000 kg

Από την ίδια κατηγορία

Από την ίδια κατηγορία

chevron-left chevron-right
Καλάθι
ΕΣΠΑ
Scroll to Top